Ioana Nemes: "Ma regasesc in culoare, stralucire si ironie"

Ioana Nemes este considerata de critica unul dintre cei mai promitatori tineri artisti de pe scena artei contemporane romanesti. Lucrarile ei constand in fotografie si video art au fost deja incluse in 9 expozitii prestigioase de arta din Romania si trei expozitii din strainatate.

De asemenea, ea a primit in 2001 premiul pentru "Scenografie si Imagine", iar in 2002 premiul pentru "Fotografie de moda" din cadrul Expozitiilor Tinerilor Designeri organizat de Doina Levintza.

Atat anul trecut, cat si anul acesta, Ioana Nemes a fost comisionata de organizatia "Add - business chance on art" pentrua crea un concept original de brad pentru "Festivalul brazilor de Craciun".Pe 4 decembrie, la Crowne Plaza, in cadrul acestui eveniment de strangere de fonduriorganizat de Salvati Copiii Romania, au fost licitati bradutii de Craciun,iar donatiile vor sprijini reintegrarea sociala a copiilor care muncesc pe strazi.

"Cred intr-adevar in puterea de comunicare a acestor brazi.
Cred ca pe langa idei si creative acesti brazi pot fi si suportul unor mesaje reale. este o critica la adresa consumerismului de sezon si la transformarea unei sarbatori religioase intr-un . Personajele care il populeaza
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod