Interviu cu Buddy Valastro, "Regele Cofetarilor"



Regele Cofetarilor este mai mult decât o emisiune. Cum o defineşti tu?


Când am început emisiunea am crezut că o să mă ajute să fac cunoscută cofetăria. Dar nu mi-am dat seama că de fapt va inspira oamenii, că va aduce familii împreună. A fost o călătorie uimitoare şi mă bucur că pot să fac o diferenţă în lume, să ajut oamenii şi să îi inspir. Eu nu am fost conştient de faptul că această cofetărie şi emisiunea vor ajuta oamenii care trec prin momente grele. Regele cofetarilor înseamnă o mulţime de lucruri diferite pentru oameni.
Dacă la început a fost vorba despre afaceri, acum este axat pe un conţinut bun, de inspiraţie pentru familie. O fetiţă din Brazilia mi-a spus: “Ştii de ce îmi place emisiunea ta? Deoarece mă inspiră să nu renunţ şi să îmi urmez visele”. Într-adevăr, cred cu tărie că dacă îţi place ceea ce faci, crezi în tine şi lucrezi dedicat, poţi face totul!


Ce este mai important la un tort. Aspectul sau gustul?


Pentru mine, este la fel de important ca un tort să fie frumos decorat dar să fie şi delicios. Dacă nu are gust, oamenii vor spune “da, e frumos, dar nu-mi place”.
Sunt mândru să spun că prăjiturile noastre îndeplinesc cele două criterii. Cel mai frumos sentiment este atunci când cineva se uită la tort şi îmi spune cât de frumos arată, apoi îl încearcă şi este încântat și de gust. Dacă m-ai pune să aleg dintre cele două, cred că aș alege mai degrabă să fie delicios decât să arate bine.


Secretul succesului este...


Cred că sinceritatea şi comunicarea cu clienţii sunt secretele succesului. În weekenduri avem foarte multe mirese care vin să îşi aleagă tortul pentru nuntă.
Am vorbit cu mirese care aveau posibilitatea să aleagă între o versiune mai scumpă de tort sau una mai ieftină. Am fost întotdeauna cinstit şi le spuneam să aleagă varianta mai ieftină de tort, va fi la fel de bun. Oamenii apreciază sinceritatea şi întotdeauna se vor întoarce la tine pentru alte comenzi.


În Carlo’s Bakery obişnuiţi să faceţi torturi sau prăjituri raw vegane?


O să vorbesc din nou despre sinceritate. Ştiu şi fac foarte bine torturi şi prăjituri de patiserie.
Nu aş putea prelua o comandă de tort raw vegan când eu ştiu bine că nu sunt documentat şi experimentat în acest domeniu. Dacă se întâmplă să primesc astfel de comenzi, şi au fost cazuri de-a lungul timpului, îi direcţionez spre cei mai buni din domeniu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod