Imagini cu efect: 25 de oameni care se pricep să facă poze

Când știi să folosești la perfecție unghiurile, poți să faci cele mai tari fotografii. Aceste imagini cu efect nu mai au nevoie de Photoshop!
Norocul și-l mai face și omul cu mâna lui - așa e, mai ales când vrei să faci o poză perfectă. Uneori e suficient să apeși butonul camerei foto chiar în secunda în care lucrurile se potrivesc de minune și rezultă o imagine ieșită din comun. Alteori, e nevoie să ai o viziune de anasamblu și un pic de imaginație și gata poza cu care atragi imediat atenția pe Instagram!

Perspectiva contează enorm în lumea fotografiei, iar creativitatea o poate folosi la maximum pentru a obține fotografii originale și chiar amuzante; trebuie doar să ai idei și să te joci puțin cu planurile, manipulând realitatea.
Asta au făcut și cei care au reușit aceste imagini extraordinare, publicate de site-ul Thinking Humanity - când știi să folosești unghiurile potrivite, nu-i păcat să mai apelezi la Photoshop?!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod