Dezvaluiri "In familie"...

Fie ca il urmarim, fie ca nu, cam in fiecare saptamana mai aflam cevadespre cei ce joaca in serialul "In familie". Si nu atat despre evolutialor in film cat despre mici secrete din viata lor. Secrete pe care chiarei ni le dezvaluie.

Cosmin Selesi a fost candva "ratusca cea urata"
Cosmin Selesi este aprigul om de afceri Adrian Oprea din serialul "Infamilie" de la Prima TV.
Secretul pe care el ni-l dezvaluie este legat de primele sale zile deviata, cand a fost ratusca cea urata a familiei.
"Nu stiu daca este o amintire placuta sau neplacuta, pentru mine acume foarte hazlie.
Eu mai am un frate mai mare. Asadar, mama isi doreafoarte mult sa aiba o fetita. Surpriza! M-am nascut eu - un baietel de3.200 kg. (dupa spusele mamei) si urat. Extrem de urat. Drept urmare,mama mea nu a vrut sa ma vada doua saptamani. Binenteles, in acestedoua saptamani nici nu m-a alaptat. M-a pus in pat in toate pozitiile,ba chiar m-a tinut si cu capul in jos, ca sa vada si ea ceva frumos lamine. Dar n-a observat nimic frumos - eram urat. Ce sa fac?! Normal cadupa o luna de zile am inceput sa-mi arat adevarata fata - de o frumuseteincontestabila!"

Ana Maria Moldovan este o romantica incurabila
Ana Maria Moldovan joaca rolul Iuliei Toma in serialul "In familie".
Ne-adevaluit si ea o intamplare legata de romantismul ei.
"Una din cele mai placute amintiri este si amuzanta in acelasi timp:Atunci cand eram abia indragostiti, el m-a condus la gara si dupa lungiimbratisari si sarutari trenul a plecat. Uitandu-ma pe geam, l-am vazutalergand si citeam pe chipul lui disperarea. Se facea din ce in ce maimic, iar distanta nu avea importanta. Eram trista pentru ca vom sta catevazile despartiti. M-am asezat pe bancheta acceleratului urat-mirositorsi prafuit, care mi se parea minunat.
Totul in jurul meu consimtea lastarea mea de fericire. Eram tineri si ne iubeam. Controlorul ma priveain ochi ca un parinte: <>. Acum intelegeamdisperarea de pe chipul iubitului meu, biletul meu ramasese la el."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod