Cum se distrează un cuplu în carantină: Joacă în scene din filme celebre

Doi tineri din Ungaria au găsit un mod amuzant de a-și petrece timpul în carantină: refac scene din filme. Toate sunt inspirate și te fac să zâmbești.

Dacă tot stai în casă, cum să faci să treacă timpul fără să te plictisești? Unii stau la televizor cât e ziua de lungă, alții și-au descoperit talentul în bucătărie sau se distrează. Din ultima categorie fac parte și Fanni și Norbert, doi tineri din Ungaria care au găsit un mod interesant de a-și petrece timpul în carantină: refac scene din filme.

Cu un buget minimalist, inexistent în comparație cu cele puse în joc de studiourile de producție de la Hollywood, dar și cu multă imaginație și talent, cei doi încropesc costume și decoruri și refac unele scene din filme.

Ținând cont că în această perioadă nu mai pot merge la magazin și să cumpere ce le trebuie, reușitele lor sunt cu atât mai remarcabile.

Scenele pe care Fanni și Norbert le-au adaptat într-o manieră proprie, cu mult umor și creativitate, au cucerit internetul. Dar trebuie spus că ei nu au luat-o chiar de la zero, dimpotrivă, se pricep la așa ceva, pentru că amândoi lucrează în domeniu. "Norbi și eu suntem actori de comedie. De obicei lucrăm pe evenimente, dar pandemia ne-a încurcat destul de mult planurile. De exemplu, noi suntem liderii unui teatru de improvizație numit Improvokál", a explicat Fanni pentru Bored Panda.

Blocați în casă, cei doi au dorit să-și ocupe timpul într-un mod creativ, dar să ajute și oamenii să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă.
"Sunt o mare pasionată de filme, iar Norbi adoră filmele din anii '70 și '80, așa că pasiunea noastră ne-a inspirat să facem această serie. Când eram la facultate ne plăcea să ne costumăm când aveam ocazia, așa că acum, cu zilele acestea, am avut o grămadă de accesorii și costume", a mai spus ea.

Norbert juca un personaj, "Red Nose Clown Doctor" când îi vizita pe copii bolnavi internați în spitale. Din cauza pandemiei de COVID-19, nu a mai putut continua acest rol, dar îl interpretează online.

Fanni spune că pasiunea lor i-a ajutat să suporte mai ușor carantina: "Din fericire, avem multe lucruri interesante cu care ne ocupăm, de exemplu facem conținut online, confecționăm măști, învățăm limbi străine, facem curățenie în casă și facem planuri de viitor."

"Chiar dacă este o perioadă mai dificilă decât de obicei, mereu ne gândim că trebuie să fim flexibili în aceste situații extreme și că trebuie să căutăm noi posibilități.
Ne păstrăm latura creativă fiindcă principalul nostru scop este să le oferim un zâmbet oamenilor în aceste vremuri grele"
, explică ea.

Scenele din filme pe care Fanni și Norbert le-au jucat în casă au făcut senzație pe Facebook. Iată câteva dintre cele mai reușite - sigur te vor face să zâmbești!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod