Căţeluşa adormită a rămas fără baterie: 20 de imagini la care n-ai cum să nu râzi

O cățelușă adorabilă care adoarme pe unde apucă, într-o poziție amuzantă, a devenit vedetă pe internet.
Toată lumea are o slăbiciune pentru puii de animale, mai ales când aceștia sunt pozați în timp ce dorm. Dar acest pui de Shih Tzu din Filipine cu fața unui ursuleț, o cățelușă pe care o cheamă Paningning, e pur și simplu irezistibil. Nimeni și nimic nu o poate împiedica să doarmă atunci când o răpune somnul, iar poziția neobișnuită pe care o adoptă e foarte amuzantă - întinsă pe spate, cu lăbuțele din față ridicate, lată de oboseală.

După ce stăpâna cățelușei, Janess Cua, a postat pe Facebook mai multe imagini doveditoare, Paningning a devenit vedetă, iar acum are 55.500 de admiratori pe pagina sa de Instagram.
"Asta este poziția ei de somn de când s-a născut fiindcă așa se simte cel mai confortabil", a spus Cua pentru Bored Panda.

Chiar dacă în toate imaginile apare dormind, stăpâna că Paningning este foarte jucăușă și îi place să alerge de colo-colo cu frățiorii ei. Tocmai pentru că este foarte vioaie își consumă repede energia și atunci are nevoie de somn. Fotografiile ne arată că ea știe ce are de făcut în acest caz.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod