Casă de piatră: Vila din stâncă, proiectul spectaculos al unui arhitect genial - FOTO

Un arhitect talentat a proiectat o vilă în stil contemporan construită pe exteriorul unei stânci foarte vechi. Această casă pare desprinsă dintr-un film SF.
Cum ar fi să trăiești într-o stâncă? Ei bine, un arhitect genial a avut ideea și priceperea de a proiecta o casă modernă pe pereții unei roci enorme din Arabia Saudită. Totul este un concept, dar de la o idee la punerea în practică este nevoie de un proiect, iar acum acesta există.

Cu un design minimalist, conceptul lui Amey Kandalgaonkar folosește înălțimea pe mai multe niveluri pentru a oferi priveliști superbe ale deșertului saudit.

Kandalgaonkar este expert în conceptele 3D.
Pentru acest proiect, el a petrecut multe ore studiind stânca imensă și a ajuns la concluzia că în loc să sape în rocă pentru a creea spații pentru această locuință, este mai bine să construiască structura în jurul stâncii. El "a sculptat" roca într-un program 3D computerizat, apoi a plasat structura virtuală, scrie Thinking Humanity.

Proiectul arhitectului din Shanghai este exemplul perfect al juxtapunerii între vechi și nou: stânca străveche se potrivește de minune cu materialele moderne și design-ul contemporan, contribuind la aspectul impresionant.
Poate că este improbabilă realizarea în realitate a unui asemenea proiect, dar munca lui Kandalgaonkar demonstrează cât de importantă este arta în arhitectură, scrie site-ul citat.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod