Cartea Junglei în culori: 16 portrete impresionante cu animale pe cale de dispariție

Un artist a creat o serie de portrete remarcabile ale animalelor pe cale de dispariție. Lucrările lui fac un apel la protejarea acestor specii.
Arta poate inspira, dar poate crea și intrigă. Dacă reușește să atragă atenția, fie doar și pentru un moment, înseamnă că și-a atins scopul. Asta și-a propus artistul suedez Andreas Häggkvist, care prin ilustrațiile foarte puternice pe care le publică pe Instagram face un apel emoționant pentru protejarea animalelor pe cale de dispariție.

"Ca și melodiile, imaginile ne atrag atenția mai mult decât cuvintele. Folosind puterea pe care o au artele, un artist are ocazia de a stârni o mișcare pentru o cauză importantă", a explicat autorul imaginilor pentru Bored Panda.

Să sperăm că mesajul lui Andreas Häggkvis va avea efectul scontat și că nu vom vedea animalele aflate pe cale de dispariție doar în ilustrațiile sale...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod