Câine cu personalitate: Ciobănescul mioritic care a cucerit publicul la un concurs din Anglia - VIDEO

Un ciobănesc mioritic salvat din România când era pui a cucerit publicul la un concurs în Anglia după ce a refuzat să execute probele așa cum fusese dresat.

Sigur nu va lua aurul, dar a cucerit inimile spectatorilor, iar asta contează mai mult uneori: Kratu, un ciobănesc mioritic antrenat pentru misiuni de salvare a impresionat cu comportamentul său rebel la cel mai important concurs canin de agilitate din lume, Crufts, desfășurat între 7 și 10 martie la Birmingham.

Kratu a participat la proba de agilitate a câinilor salvatori, o probă necompetitivă în care animalele trebuie să parcurgă un circuit cu câteva obstacole.

O înregistrare video amuzantă îl arată pe Kratu făcând ce-i trece prin cap, în loc să respecte dresajul și să-și demonstreze talentul în probele impuse, urmărit de instructoara lui, Tessa Eagle Swan, care asistă neputincioasă la "criza de personalitate" a câinelui.

Simpaticul ciobănesc a stârnit hohote de râs în tribune, când, spre surprinderea tuturor, în loc să sară peste o barieră, a preferat să o ocolească, apoi a intrat într-un minitunel curbat și... n-a mai ieșit la celălalt capăt, oprindu-se chiar la ieșire.

Când Tessa l-a luat de zgardă și l-a adus din nou pe teren, Kratu a sărit peste o barieră, dar pe următoarea a ocolit-o din nou și a început să alerge de capul lui, fiind gata-gata să părăsească spațiul. Antrenoarea l-a apucat din nou de zgardă și l-a trimis la treabă, dar câinele și-a făcut din nou "numărul" - a sărit peste o barieră, a ocolit-o pe a doua și s-a cuibărit în tunel, apoi s-a întors prin capătul pe care a intrat și a început să alerge cu Tessa, a urcat un obstacol în pantă, dar când a revenit la tunel și la bariere parcă a vrut să arate că nu are chef să execute proba corect, alergând bucuroas de capul lui, în jurul terenului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod