Aventuri în pădurea veselă: Când animalele au chef de joacă - FOTO

Un fotograf multipremiat a surprins animalele din pădure așa cum noi nu reușim să le vedem. Privindu-le, simți că viața e frumoasă.
Julian Rad, un fotograf de natură din Austria, ne prezintă cea mai adorabilă latură a veverițelor, șoriceilor și vulpilor. Instantaneele amuzante pe care el le-a publicat pe Instagram și pe contul său de Facebook te fac să zâmbești și să simți că viața e frumoasă, chiar și după o zi grea.

Fotograf experimentat, Julian a câștigat în 2015 prestigiosul concurs Comedy Wildlife Photography Award cu o imagine a unui șoricel care aleargă, intitulată "Rush hour / Oră de vârf".


O veveriță care miroase o floare, un șoricel care se agață de niște mure sau o veveriță care "zâmbește" - fiecare imagine spune o mică poveste și transmite emoție. Pentru asta stă la pândă sute de ore pe an un fotograf de natură, iar nouă nu ne rămâne decât să aplaudăm talentul și să recunoaștem că a lucrat cu cei mai fotogenici protagoniști.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod