7 motive fierbinti sa mergi la cinema

In aceasta vara avem pe marile ecrane filme care te tin cu sufletul la gura, te amuza sau te intristeaza. Citeste despre cele mai noi filme venite direct din cuptorul hollywoodian.

Dumnezeu pentru o zi (Bruce Almighty)
Bruce Nolan (Jim Carrey), un reporter de televiziune din Buffalo, New York, este nemultumit de slujba si de viata lui in pofida faptului ca este un personaj amuzant si popular si e iubit de prietena lui, Grace (Jennifer Aniston). Ghinionul il urmareste peste tot, iar tot ceea ce face cu intentii bune se intoarce impotriva lui. Atunci cand televiziunea ii propune sa faca reportaje live, este foarte entuziasmat. Insa, cand este pe cale sa transmita live, rivalul si inamicul lui, Evan Baxter, este promovat la statutul de crainic. Nemaiputand suporta nedreptatile divine, el il infrunta pe Dumnezeu si il acuza ca nu isi face treaba. Insa Dumnezeu ii asculta ruga si ii da o misiune imposibila: sa fie Dumnezeu pentru o perioada. Cu puterile obtinute, Bruce isi face dreptate in dreapta si stanga dar experimenteaza pe pielea lui ca nu e asa usor sa fii Dumnezeu.

Ingerii lui Charlie: In goana mare(Charlie's Angels: Full Throttle)
Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) si Alex (Lucy Liu), trei agente de investigatii stralucitoare, seducatoare si foarte dure, lucreaza pentru Charles Townsend Agentie de detectivi - si sunt trimise sub acoperire sa gaseasca 2 verighete foarte valoroase. Insa nu sunt bijuterii obisnuite, ele contin informatii vitale care dezvaluie identitatile tuturor persoanelor carora li s-a schimbat identitatea in decursul programului FBI de protectie a martorilor. Dupa ce 5 dintre aceste persoane mor, numai ingerii mai pot salva situatia, ajutate de talentul, desteptaciunea si frumusetea lor.

Sinbad: Legenda celor 7 mari(Sinbad: Legend of the Seven Seas)
Sindbad, cel mai curajos si mai celebru hot vazut vreodata de lumea araba, si-a petrecut viata intrand in belele, iar acestea nu au incetat niciodata sa apara. I-a fost inscenat furtul Cartii Pacii, una dintre cele mai pretioase comori ale lumii. Acum, Sinbad are o singura sansa, fie gaseste cartea si o returneaza, fie prietenul lui cel mai bun, Proteus, este ucis. Asa ca el pleaca in cautarea cartii, dar nu singur, ci insotit de Marina, frumoasa sora a lui Proteus. Vocea lui Sindbad e interpretata de Brad Pitt, a Marinei de Catherine Zeta-Jones, iar a lui Eris de Michelle Pfeiffer.

Terminator 3: Suprematia robotilor(Terminator 3: Rise of the Machines)
In mijlocul Zilei Judecatii, cel mai avansat Terminator care a fost conceput vreodata, T-X (Kristanna Loken), ajunge din viitor pentru a se asigura ca robotii vor detine suprematia in lume. Singura speranta a umanitatii este T-800 (Arnold Schwarzenegger), trimis de oameni pentru a-i proteja. Impreuna cu John Connor, Terminatorul trebuie sa opreasca pieirea omenirii.

Chicago
Roxie Hart (Renee Zellweger) este o femeie disperata sa ajunga celebra pe scenele din Vaudville si isi petrece noptile in cluburile din Chicago, sperand ca cineva o va observa si o va face celebra. De asemenea ea doreste sa-si paraseasca plicticosul sot. Asa o cunoaste pe Velma Kelly (Catherine Zeta-Jones) care mai tarziu este arestata pentru uciderea sorei si sotului ei cand aceasta descopera cea cei doi aveau o aventura.Dupa ce Roxy este inselata si mintita de Fred Cassely, un barbat care i-a promis faima, aceasta il ucide. Ea se reintalneste, de data asta in inchisoare, cu Velma Kelly (ale carei crime erau foarte mediatizate). Billy Flynn (Richard Gere), avocatul lui Roxie, o considera inocenta si o scapa de acuzatiile de crima. Dupa ce iese din inchisoare, Roxie este in sfarsit celebra, dar necazurile ei nu s-au terminat aici.

Lara Croft Tomb Rider: Leaganul vietii(Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life)
Lara Croft, arheoloaga si exploratoare isi continua calatoriile catre un templu scufundat sub apa in care este ascunsa legendara Cutie a Pandorei, care a fost furata de Chen Lo, conducatorul sindicatului criminal chinez. Acesta doreste sa foloseasca cutia in scopuri distrugatoare, apocaliptice. Insa Lara (Angenina Jolie) il urmareste pe Lo pentru a recupera Cutia Pandorei si pentru a implini dorinta reginei.

Blonda de la drept: Rosu, alb si blond(Legally Blonde 2: Red, White & Blonde)
Frumoasa absolventa de Drept, Elle Woods (Reese Witherspoon) este total impotriva testarii produselor cosmetice pe animale. De fapt, isi amana chiar si planurile de nunta pentru a merge la Washington sa protesteze impotriva folosirii animalelor in scopuri umane egoiste. Portarul cladirii o instruieste pe Elle cum sa se comporte si sa se descurce in Parlament.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod