50 de case de coșmar pentru orice agent imobiliar: Greu de vândut așa ceva!

Oricine și-ar dori o casă de vis, dar aceste locuințe sunt un vis urât pentru agenții imobiliari și pentru potențialii clienți. Deși viața e plină de surprize, este imposibil să vinzi așa ceva.
Fiecare are propriile standarde când se gândește la o casă de vis. Pentru unii poate fi un penthouse modern într-o metropolă, pentru alții o vilă într-un cartier de lux. Și mai sunt oameni care râvnesc doar la o căsuță cochetă, undeva la țară sau într-un loc pitoresc și izolat, într-o pădure, la munte, pe malul unui lac sau pe țărmul mării. Cu toții avem dreptul să visăm frumos.

Realitatea depășește, însă, de multe ori orice așteptări - și din păcate acest lucru este valabil și în privința celor mai slabe așteptări.
Oameni care n-au niciun simț estetic, predispuși la kitsch, improvizații dubioase și tot felul de greșeli ajung uneori în situația de a fi nevoiți să-și vândă locuințele. Iar atunci se dezlănțuie Iadul, atât pentru agenții imobiliari cât și pentru clienți. Agenții încearcă cu disperare să ascundă sau să mascheze ororile din locuințele respective, iar cumpărătorii se iau cu mâinile de cap când se prezintă la vizionare.

Desigur, în lumea asta largă e loc pentru orice și pentru oricine, dar șansele ca în aceste cazuri să se întâlnească cererea și oferta sunt la fel de mari ca atunci când încerci să prinzi un pește cu mâinile goale.

Imaginile uluitoare publicate de un blog specializat, intitulat sugestiv Terrible Real Estate Agent Photos, ne arată o sumedenie de exemple în care agenții imobiliari nici măcar nu s-au mai ostenit să mai schimbe ceva din decor - aceste case sunt atât de oribile, încât doar demolarea ar face dreptate!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod