20 de lucruri tăiate pe jumătate, o singură întrebare: Ce se ascunde înăuntru?

În general, nu-i bine să faci lucrurile pe jumătate. Dar merită să le vezi tăiate pe din două, pentru că pe dinăuntru arată cu totul altfel.
Când eram copii, ardeam de nerăbdare să desfacem jucăriile și alte lucruri, roși de curiozitate să descoperim ce se ascunde înăuntru și să înțelegem cu funcționează. Ani mai târziu, deja adulți, ne-am obișnuit să vedem lucrurile așa cum sunt ele zi de zi. Dar perspectiva se schimbă când le vedem pe dinăuntru.

Bored Panda
ne arată pe îndelete cum sunt lucrurile atunci când le tai fix pe jumătate. Și sunt lucruri pe care noi nu avem posibilitatea sau nu ne permitem să le secționăm - de la o grenadă până la un tanc, orice se poate tăia poți vedea acum și parcă altfel le vezi așa.
Perspectiva se schimbă total, iar "disecția" te ajută să înțelegi că tot ce mișcă ascunde pe dinăuntru un mecanism mai simplu sau mai complex. Chiar și o piatră arată interesant când e tăiată pe jumătate. Iată câteva exemple edificatoare!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod