„Păcatele“ tinereţii: 35 de imagini din anii trecuţi care stârnesc râsul

Pozele nereuşite din copilărie şi adolescenţă sunt o sursă irezistibilă de amuzament. Aceste portrete penibile te vor face să râzi, cu siguranţă.

Cu toţii avem măcar o poză sau două din copilărie ori din adolescenţă de care nu prea suntem mândri. Fie ni se par penibile, fie detestăm cum ne stătea părul sau o ţinută, cum eram îmbrăcaţi sau ne provoacă amintiri neplăcute, fotografiile din trecut spun, totuşi, adevărul: aşa eram atunci. Ne place sau nu, tot ce mai putem face este să ne amuzăm puţin pe seama noastră sau, dimpotrivă, să ascundem bine aceste "dovezi" pe care nu trebuie să le vadă oricine.

Unii n-au nicio problemă să ne arate pozele penibile din anii tinereţii.

Deşi ipostazele hilare nu-i avantajează deloc, şi-au propus să ne dea un motiv bun de râs şi au reuşit. Adevărul e că nici nu era greu. De apreciat, totuşi, curajul lor de a-şi dezvălui coafurile penibile, ţinutele odioase şi posturile comice cu care se mândreau altădată.

Iată 35 de imagini din anii trecuţi care stârnesc râsul, publicate de Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod