Ostatici la domiciliu: Un cuplu a fost terorizat de un păianjen cât o farfurie

de Daniel Dumitrescu, 21 Septembrie 2017
păianjen

Un cuplu a postat pe internet imagini incredibile cu un păianjen uriaș care s-a urcat pe uşa de la intrare, împiedicându-i să părăsească locuinţa.

Lauren Ansell, o femeie din Australia, pregătea cina împreună cu iubitul ei când a zărit un musafir nepoftit şi teribil de periculos pândind-o din afara casei. Din acel moment, o seară liniştită s-a transformat într-un coşmar.
Ceea ce văzuse ea nu era o închipuire, deşi nu-şi putea crede ochilor: pe uşa casei se căţărase un păianjen vânător mare cât o farfurie, iar prezenţa lui nu promitea deloc ceva bun.

Deşi nu sunt extrem de periculoşi pentru om, aceşti păianjeni muşcă dacă sunt atacaţi, aşa că "oaspetele" uriaş n-a fost deloc încântat când cei doi au încercat să-l determine să plece.

Chiar şi pisica a fost prea speriată ca să încerce să-l pună pe fugă, privindu-l circumspectă, relatează Bored Panda.Dacă nu deschideau uşa de la intrare, cei doi ar fi rămas mult și bine ostatici în propria casă. Însă nu puteau sta prea liniştiţi nici înăuntru, tot verificând cu atenţie ferestrele şi fiecare colţişor al locuinţei, de teamă că păianjenul enorm s-ar putea strecura înăuntru. Acest scenariu de coşmar le-ar fi dat frisoane toată noaptea.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod