Oameni şi cuvinte: A călătorit 10 ani pentru a poza mesajele de pe haine

Un fotograf freelancer a surprins timp de 10 ani cele mai inspirate mesaje pe care le-a văzut pe tricourile oamenilor din diverse locuri. Aceste cuvinte spun multe.

​Pascal Mannaerts lucrează pe cont propriu. Călătoreşte foarte mult, "înarmat" tot timpul cu o cameră foto. Cu un deceniu în urmă, el a început să pozeze mesajele de pe tricourile oamenilor obişnuiţi pe care îi întâlnea în India, Kenya şi Burkina Faso, Bangladesh, Cuba, Vietnam, Kârgâztan, China, Brazilia, Japonia, Iran, Hong Kong şi Insulele Reunion.

Oscilând între hilar şi cinism, cuvintele de pe hainele celor fotografiaţi transmit câteva idei puternice, afirmând identitatea celor care le poartă şi aspiraţiile lor - unele sunt amuzante, altele te fac să visezi.

Iată câteva dintre cele mai mesaje, scrise în engleză, surprinse în cei 10 ani în care ​Pascal Mannaerts a călătorit şi publicate de Bored Panda.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod