O lume ireală: 55 de imagini fantastice create de o tânără cu talent

de Daniel Dumitrescu, 8 Octombrie 2017

O tânără talentată a creat o lume fantastică folosind cu pricepere şi imaginaţie avantajele pe care le oferă Photoshop
Luisa Azevedo s-a născut în 1998. Tânăra portugheză a trăit mai mult în localitatea Covilhã, dar acum locuieşte în Lisabona. De când se ştie, i-au plăcut artele, îndeosebi grafica. Actualmente studiază la Facultatea de Arte Frumoase din Lisabona, unde urmează un Master în Artă Multimedia.

Luisa a descoperit pasiunea pentru fotografie la 15 ani, când făcea poze cu telefonul mobil şi urmărea pe Instagram diverse stiluri de lucru, apoi şi-a dorit să descopere mai mult şi a deprins de una singură tainele Photoshop urmărind pe YouTube tutoriale despre editarea foto. La 17 ani a început să-şi creeze un portofoliu pe care îl prezintă pe site-ul său, heyluisa.com, şi pe Instagram.


Editarea foto reprezintă o provocare pentru ea, un mod de a demola şi de a reclădi realitatea în viziunea sa pe care o prezintă pe Instagram. În ultimii doi ani s-a concentrat pe crearea unor imagini suprarealiste din obiecte, portrete şi locuri neaşteptate, conturând o lume fantastică. Luisa consideră că nu există limite care să înfrâneze imaginaţia şi creativitatea. Iar imaginile sale fascinante demonstrează că totul este posibil când stăpâneşti tainele Photoshop.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod