zăpadă

O imagine impresionantă: Doi băieţi ajută un om aflat în scaunul cu rotile

Doi băieţi din Wisconsin, SUA, au luat lopeţile şi au deszăpezit trotuarul pentru ca vecinul lor, un bărbat aflat în scaunul cu rotile, să poată trece.
Imaginea care îi surprinde pe cei doi copii în timp ce luau zăpada cu lopeţile din faţa vecinului lor, un bărbat cu handicap, a făcut înconjurul lumii. Daniel Medina, din Milwaukee, SUA, şi-a fotografiat cei doi fii, în vârstă de 10 şi 6 ani, şi a postat imaginea pe Facebook, iar instantaneul a devenit viral, relatează postul de televiziune Fox 5 Atlanta.

Medina a scris că fiii săi l-au văzut pe bărbatul în scaun cu rotile cum încerca din răsputeri să răznească prin zăpada care acoperise trotuarul până aproape de genunchi, în timp ce ei se aflau toţi trei în maşină.
Omul le-a făcut semn şi i-a rugat să se oprească ca să-l scoată de acolo, iar când tatăl a tras pe dreapta, băieţii au pus mâna pe lopeţi şi i-au făcut o cărare prin zăpadă.

"Momentul în care te simţi un tată mândru", a scris Medina pe Facebook. Postarea lui a fost distribuită de peste 1.800 de ori şi a primit peste 3.000 de like-uri într-o singură zi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod