O femeie divorţată şi cei 4 copii şi-au făcut singuri o casă. Au învăţat tot de pe YouTube - FOTO

O femeie din SUA a luat-o de la capăt după o viaţă grea. Ea şi cei patru copii şi-au ridicat o casă, învăţând ce au de făcut din tutoriale video de pe YouTube.

Cara Brookins, o mamă din Arkansas cu patru copii, a câştigat respectul a mii de oameni prin ceea ce a reuşit să facă. După mai multe relaţii care s-au sfârşit prost, după două căsnicii eşuate şi după ce a fost bătută de ultimul ei partener care suferea de tulburări psihice, Cara şi-a dat seama că avea nevoie de o viaţă nouă, de un alt început. "Mi-era ruşine de mine şi eram speriată, nu mai aveam încredere şi respect pentru mine", a mărturisit ea. De aici a început schimbarea sa.

Cara n-avea bani ca să-şi cumpere o casă, dar asta nu a oprit-o.

A decis să-şi construiască singură una, chiar dacă nu avea niciun fel de experienţă, nici cunoştinţe în materie, relatează Bored Panda

În 2007, ea a văzut fundaţia unei case distruse de o tornadă şi s-a gândit cum ar fi dacă ar ridica şi ea o căsuţă mică, ceva gen 2 x 4 metri. Apoi a început să-şi imagineze cum ar face asta. Copiii ei, cu vârste de 2, 11, 15 şi 17 ani erau încântaţi - după toate nenorocirile prin care trecuseră ar fi avut, în sfârşit, un loc al lor, în care să stea fără griji.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod