mireasă

O femeie a văzut această poză veche într-o vitrină şi a început să ţipe. Destinul i-a dat un semn incredibil

Femeia mergea la cumpărături când, la un moment dat, a văzut în vitrina unui anticariat o poză veche care a şocat-o.

După ce şi-a pierdut în mod tragic o mulţime de lucruri foarte preţioase, printre care şi multe amintiri de familie foarte dragi, Jane Fine Foster nu credea că va mai avea şansa de a le regăsi. Norocul şi bunătatea unui străin i-au jucat, însă, o minunată festă.

Femeia ieşise la cumpărături în oraşul ei, Grand Junction, din Colorado, şi tocmai trecea pe lângă vitrina unui anticariat când a văzut înăuntru un chip care i-a atras atenţia. Jane s-a oprit şi a început să strige şocată, copleşită de emoţie: era mama ei.

În magazinul Robin’s Nest se afla o fotografie de la nunta mamei lui Jane Foster, din 1948.

Jane nu putea să-şi creadă ochilor - nu mai avea de mult timp acea fotografie şi iat-o apărând pe neaşteptate în drumul ei, dintr-o întâmplare! "Să spun că am fost şocată, uimită, aproape paralizată, este de înţeles. Am ţipat foarte tare... Mă tot holbam şi nu-mi venea să cred. Mă întrebam <<Oare ea este? Normal, ea poate fi. Era mama mea>>", a povestit femeia pentru Yahoo!.

Mama ei încetase din viaţă cu patru ani înainte, dar fotografiile de la nunta din 1945 se pierduseră de multă vreme.
Cu 12 ani înainte, după ce tatăl lui Foster a murit, multe dintre amintirile familiei au fost lăsate într-un depozit din Arizona. Din păcate, fotografiile vechi şi alte obiecte personale au fost scoase la licitaţie fiindcă mama lui Foster n-a plătit la timp taxa pentru depozitare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod