O femeie a făcut desene cu markerul pe maşina soţului: Acum hoţii nu i-o pot fura!

Un bărbat şi-a rugat soţia să-i dea o mână de ajutor pentru a-şi modifica maşina: aceasta este artistă, aşa că a avut toată încrederea că ea va acoperi într-un mod ingenios locurile în care tabla e înfundată şi zgâriată.
E vorba de un Nissan Skyline GT-R, un model la care proprietarul ţine enorm. Omul îşi dorea să-i dea un nou look, dar reparaţia tradiţională ar fi costat o avere. În plus, el nu se mai împăca deloc cu argintiul, relatează Bright Side.

Ştiind că soţia lui este o artistă foarte talentată, a decis că e mai bine să îi încurajeze aptitudinile, rugând-o să-i facă nişte desene permanente pe maşină în locurile aceatsa are lovituri şi zgârieturi.

Soţia lui a transformat această provocare într-un proiect de artă modernă în toată regula.
A muncit 100 de ore cu migală pentru a schimba în totalitate aspectul maşinii, iar la final cei doi pot fi siguri că aceasta atrage toate privirile oriunde ar merge. În plus, desenele pe care ea le-a făcut cu un marker permanent constituie cea mai bună asigurare antifurt - cine ar face prostia să fure un unicat?

Cel mai original Nissan din lume este în prim-plan oriunde ajunge, iar fotografiile publicate de Bright Side dovedesc că o talentul şi răbdarea pot transforma orice într-p capodoperă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod