O bunică cu 7 nepoţi, femeia care poate deveni Prima Doamnă a Franţei

Imaginile publicate de Daily Mail îl surprind pe tânărul Macron sărutând-o pe profesoara pe care avea s-o ia de soţie. În scurt timp, ea ar putea deveni Prima Doamnă a Franţei


În timpul unui miting de luna trecută, Macron şi Brigitte s-au sărutat pe scenă, iar el le-a declarat susţinătorilor săi: "Ei îi datorez extrem de multe lucruri, deoarece ea a contribuit la evoluţia mea, ajutându-mă să devin persoana care sunt azi."

Politicianul a mai spus că soţia lui nu va fi "niciodată în spatele" său, adăugând: "Dacă voi fi ales - scuze, dacă vom fi aleşi -, ea va fi acolo, cu un rol şi un loc pentru ea".

Emmanuel Macron a studiat filosofia la Universitatea Paris Nanterre şi a obţinut masteratul la o instituţie de elită a învăţământului superior din Franţa - Ecole Nationale d'Administration.

După ce a lucrat în sistemul public francez timp de câţiva ani, a devenit specialist în investiţii pentru o bancă a familiei Rothschild.
A urcat foarte repede în ierarhie, câştigând milioane de euro, înainte de a deveni consilier economic al preşedintelui Francois Hollande în 2012 şi, ulterior, ministru al Economiei în 2014.

În februarie, Emmanuel Macron a fost nevoit să nege public că ar fi avut o relaţie extraconjugală cu un alt bărbat. Rivalii lui politici au afirmat că Macron era susţinut de "lobby-ul gay".

Emmanuel Macron a negat zvonurile despre o presupusă relaţie homosexuală cu Mathieu Gallet, directorul executiv al Radio France, în timpul unei întâlniri cu activiştii formaţiunii sale politice - mişcarea En Marche -, în cadrul campaniei electorale din 2017.

"Dacă mi se spune că am o viaţă dublă alături de domnul Gallet, înseamnă că holograma mea a evadat", a declarat Marcon, referindu-se, ironic, la unul dintre rivalii lui, care şi-a făcut apariţia la un miting electoral sub forma unei holograme, notează Daily Mail.

Candidatul organizaţiei civice În Mişcare! (En marche!, liberal-socială) nu se consideră "nici de dreapta, nici de stânga", ci mai degrabă un politician "pragmatic".
Are politici de stânga, în sensul menţinerii statului asistenţial, dar pledează pentru o serie de măsuri economice de dreapta. Emmanuel Macron propune subvenţii de 15.000 de euro companiilor care angajează persoane din suburbii defavorizate şi vrea o serie de măsuri pentru combaterea sărăciei. A promis reducerea datoriei suverane a Franţei cu 60 de miliarde de euro în următorii cinci ani, vrea relansarea agriculturii şi reducerea cu 120.000 de posturi a aparatului funcţionarilor de stat, conform cotidianului Le Parisien.

Emmanuel Macron susţine suplimentarea bugetului comun al Uniunii Europene, crearea unui guvern economic european, a unui parlament al zonei euro şi iniţierea unor consultări democratice în toate statele membre pentru reformarea proiectului politic comunitar.

Totodată, Emmanuel Macron pledează pentru suplimentarea cu 10.000 de agenţi a efectivelor Poliţiei şi Jandarmeriei, reorganizarea serviciilor de informaţii şi crearea unei structuri speciale pentru protejarea frontierelor Uniunii Europene.
Macron vrea penitenciare speciale pentru teroriştii străini depistaţi în Franţa.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dragos ion pe 28 Apr 2017, 18:14
    macron Presedinte

    Asa v-ar place voua sa iasa macron Presedinte, dar totodata va este teama ca nu-i asa si devine Le Pen Presedinte si va strica socotelile. M-as bucura foarte mult sa se ducă dracului globalismul asta pe care-l doriti atat de mult iar statele europei sa devina suverane si nu sclavagiste.

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod