O artistă din Germania parodiază pozele perfecte de pe Instagram. Vei râde cu lacrimi!

În mod sigur ți se pare că viața ta este plictisitoare și banală după ce arunci o privire pe Instagram. Toți acei oameni care își împărtășesc viețile perfecte cu restul lumii te pun pe gânduri.
Dar sunt reale scenele de zi cu zi absolut impecabile postate pe Instagram?

De-a lungul timpului, numeroase persoane au dezvăluit cum iau naștere, de fapt, fotografiile frumoase și viețile aparent perfecte pe care le vedem pe Instagram. Este o adevărată industrie în spatele conturilor cu mulți urmăritori, iar acele scene impecabile surprinse aparent întâmplător sunt extrem de regizate și elaborate.

Tocmai această înșelătorie îi determină pe tot mai mulți artiști să parodieze postările de pe Instagram.


Unul dntre ei este Geraldine West, o artistă din Germania care a început de curând proiectul numit "Instagram vs. Realitate". Aceasta își face fotografii în stil Instagram și apoi se fotografiază în aceeași situație, dar într-o variantă mult mai reală, cunoscută bine celor mai mulți dintre noi.

De la a face o baie și până la a călători, Geraldine abordează unele dintre cele mai des întâlnite tipuri de imagini de pe Instagram. Artista aduce în prim-plan, într-un mod amuzant, absurdul vieților ireale de pe rețelele de socializare.
 
Foto: Boredpanda.com 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod