Nunta câinilor: Cum arată mirii care latră

Şi câinii se însoară. Cel puţin asta se întâmplă într-un experiment fotografic interesant.
Sunt un cuplu special şi se vede asta imediat: ea e albă ca zăpada, el e negru şi pare mai fioros. Dar prima impresie este înşelătoare. Faceţi cunoştinţă cu Kaya, o femelă de ciobănesc, şi partenerul său, Hades, un ciobănesc german negru. Ei au devenit celebri pe internet după ce un utilizator al reţelei Reddit, care foloseşte numele de user Gallowboob, a publicat mai multe "fotografii de nuntă" cu cei doi câini.

Acesta a făcut un mic experiment fotografic: el i-a căsătorit pe cei doi parteneri canini, publicând pe Instagram câteva imagini în care ei sunt surprinşi în postura unor miri.
Rezultatul a fost peste aşteptări, o mulţime de utilizatori apreciind ideea lui.

Amândoi au vârsta de doi ani, dar au personalităţi complet diferite, cum se întâmplă deseori şi în cuplurile obişnuite. "Kaya este independentă, loială şi iubitoare, în timp ce Hades este mai ataşat de mine, vrea să fie mângâiat, iubeşte pe toată lumea şi încearcă să obţină atenţia tuturor. Dar ambilor le place să iasă la plimbare", a explicat stăpânul patrupedelor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod