băiat

Nu încă una! Reacţia unui băiat când află că va avea încă o soră

N-a ieşit aşa cum spera: când a aflat că următorul venit în familia sa va fi o fată, un băieţel nu şi-a mai putut ascunde frustrarea.

O mică ceremonie prin care cuplurile dezvăluie sexul bebeluşului pe care îl aşteaptă, folosind baloane şi confetti, a devenit un curent tot mai apreciat în toată lumea. Dar o femeie însărcinată n-a obţinut doar felicitări la mica festivitate pe care a pregătit-o în casa ei din Rockingham, Australia de Vest, notează cotidianul britanic Daily Mail.



Înregistrarea video făcută de bunica Dorothy Symonds a surprins momentul în care fiul lor, Kaleb, şi cele două fete află că bebeluşul va fi o fetiţă.

"Nu! Nu! Nuuuu!", strigă Kaleb, prăbuşindu-se deznădăjduit în genunchi.

Bunica a povestit că acum băiatul vrea să se mute cu ea ca să nu mai stea cu surorile sale care vor primi în curând "întăriri". Bătrâna a mai spus că după "vestea proastă" pe care a auzit-o, Kaleb a apucat o cutie de îngheţată şi a devorat-o nervos.

Într-un comentariu postat pe Facebook, mama băiatului a scris că acum Kaleb este fericit pentru că a devenit celebru în toată lumea, graţie înregistrării video care a surprins reacţia lui de dezamăgire.

Momentul amuzant poate fi urmărit aici.

 

 

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod