Noi acuzaţii la adresa lui Trump: Le-a făcut avansuri unor fete de 14 ani!

de Daniel Dumitrescu, 7 Octombrie 2017

Donald Trump a fost criticat în repetate rânduri pentru atitudinea sa faţă de femei. Preşedintele american e acuzat acum că le-a făcut avansuri unor minore.

Misoginismul, atitudinea de superioritate şi ieşirile necontrolate continuă să-i aducă noi provocări lui Donald Trump. Declaraţiile lui necugetate şi dezvăluirile din anturajul său i-au determinat pe jurnalişti şi pe adversarii politici să scotoceaască în trecutul acestuia, în căutarea unor detalii explozive. N-a durat mult şi iată că eforturile dau rezultate: Trump are din nou probleme.

Cotidianul Los Angeles Times a publicat marţi un articol în care se scrie că în 1992 mai multe ziare, printre care şi Chicago Tribune, au scris că Trump le-a făcut avansuri unor fete în vârstă de 14 ani.

Intitulată "Ce glumeţ!", informaţia a apărut într-o rubrică de zvonuri şi divertisment a ziarului Chicago Tribune, în urma unor ştiri despre un concert al rapperului Ice-T, un material despre nominalizările la premiile American Music Award şi o prezentare a programului postului de televiziune ABC, relatează Slate.

"Donald Trump a venit luni să vadă un cor de adolescenţi care cânta colinde la Manhattan’s Plaza Hotel.

Le-a întrebat pe două fete ce vârstă au. După ce ele i-au spus că au 14 ani, Trump a zis: <<Wow! Gândiţi-vă puţin - în doar câţiva ani o să vă dau întâlnire>>", scria Chicago Tribune în '92.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod