Mulan, fiara cu suflet cald: Povestea uimitoare a prieteniei dintre un bărbat și un tigru

Abdullah Sholeh, un student indonezian în vârstă de 33 de ani, are încredere totală în tovarășul lui, pe care l-a crescut de când era pui. Ei dorm, se joacă și luptă împreună.

Între oameni și animale se nasc uneori legături speciale care nu pot fi explicate logic. Vietăți al căror instinct le comandă să ucidă pentru a se hrăni ajung să se comporte mai uman decât mulți dintre semenii noștri, făcându-ne să ne întrebăm cum este posibil așa ceva.

Mulan este o minune a naturii. Acest tigru își iubește stăpânul atât de mult, încât tot ceea ce face, dar și ceea ce nu face, pare desprins dintr-un film. Dar asta e realitatea. Pentru Mulan, Abdullah Sholeh e chiar mai mult decât un stăpân, este prietenul lui.

Cu el mănâncă, se joacă, doarme. Cu el a crescut de când era pui.



Abdullah, un student islamist în vârstă de 33 de ani, este fericit când vede că animalul îl iubește. Se hârjonesc amândoi în curtea lui, în Malang, Indonezia, unde tânărul învață pentru examene.



Proprietarul tigrului, Noer Muhammad Stoleh (51 de ani), l-a rugat pe Abdullah să aibă grijă de acesta pe când avea trei luni. Abdullah a acceptat, apoi a învățat să-și înțeleagă și să-și respecte tovarășul.

Iar animalul foarte inteligent  a înțeles că este iubit. Dintr-un prădător sângeros, acesta s-a transformat într-un prieten fidel. Ei dorm împreună, se joacă, se luptă. Mulan a crescut și a devenit ditamai tigrul: are trei metri lungime, un metru înălțime și cântărește 178 de kilograme, dar a rămas tot un pui.


Cu toate acestea, instinctul de animal nu poate fi anihilat complet. Din motive de siguranță, cei doi sunt separați de bare de fier atunci când stau împreună într-un spațiu închis, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Nu de alta, dar un animal care devorează șase kilograme de carne de pui sau de capră, de două ori pe zi, are un apetit irezistibil.



Uneori, luptele în glumă dintre Mulan și Abdullah lasă urme vizibile pe corpul bărbatului. Dar el știe că apropierea de această felină nu este una facilă: chiar și o pisică mai zgârâie uneori.

Imaginile cei doi prieteni sunt incredibile. Ele dovedesc că prietenia dintre om și animal depășește uneori limitele imposibilului.


Foto: Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod