Motocicliștii groazei: Casca Predator impune respect pe șosele

Aceste modele de căști pentru motocicliști atrag imediat atenția; modelul Predator îi ține la distanță pe șoferi.
Noile căști îi ajută pe motocicliști să se facă remarcați în trafic și să impună respect. Compania Nitrinos din Rusia a lansat o colecție cu design inspirat de celebrul extraterestru Predator, din filmul cu același nume, dar și o cască al cărei design evocă spiritul războinicilor spartani.

Modelul Neko se adresează femeilor: este o cască cu urechi de pisică, realizate din fibră de sticlă, cu vizor protector, vizor care blochează razele soarelui, ventilație dublă și o căptușeală confecționată 100% din poliester care poate fi îndepărtată, informează agenția de presă Ferrari.

Producătorul oferă patru variante de decorare a căștilor de damă, cu una, două sau trei culori disponibile sau cu o culoare și modele variate.
Urechile din fibră de sticlă sunt lipite pe cască, dar în caz de accident, acestea se rup fără să pună în pericol integritatea persoanelor care le poartă.

Casca din kevlar Predator este disponibilă cu finisaj din fibră de carbon sau în varianta colorată, în care se văd dinții fiorosului personaj. "Această cască este dedicată celor care vor să se remarce. Are un design care iese imediat în evidență și este fabricată cu tehnologia materialelor compozite, de aceea te păstrează în siguranță, dar are și stil", a declarat un reprezentant al producătorului rus.

Căștile pot fi comandate în toată lumea de pe site-ul companiei Nitrinos, la prețuri începând de la 395 de dolari pentru modelul Neko cat și de la 645 de dolari pentru Predator.
Casca Sparta are un preț începând de la 655 de dolari. Opțional, acestea pot fi livrate cu modul laser pentru sporirea vizibilității pe ceață.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod