Motanul îmbrăcat, cel mai bun vânzător de peşte: E irezistibil!

de Daniel Dumitrescu, 6 Martie 2018

Este cel mai cunoscut vânzător de peşte din ţara lui şi acum cucereşte întreaga lume. Faceţi cunoştinţă cu Dog, un motan cu un nume bizar şi foarte descurcăreţ care îşi vinde foarte bine marfa.
Este cel mai bun vânzător de pe străzile din Vietnam, ceea ce nu-i deloc uşor, într-o ţară cu o tradiţie lungă în acest domeniu şi ţinând cont că el are mustăţi, lăbuţe şi codiţă. Dar tocmai astea sunt atuurile cu care îşi depăşeşte concurenţa - Dog este un motan foarte simpatic, de-a dreptul irezistibil, în care stăpânul lui, Le Quoc Phong, are toată încrederea. Cum să n-aibă, când acest personaj pe care îţi vine să-l iei în braţe şi să-l duci acasă atrage mereu clienţi, iar marfa din faţa lui se vine cât ai zice... "peşte"?! Dar el e în stare să vândă orice - de pildă, uneori vinde carne de porc, verdeţuri, ouă sau ciuperci.
Toată lumea cumpără de la el, iar stăpânul lui este foarte mândru de el.

Ca un om de afaceri cu experienţă, motanul este mereu bine îmbrăcat şi îngrijit şi pare tipul potrivit pentru job-ul său. este un admirabil exemplar din rasa Scottish Fold (Felis catus) şi este foarte fotogenic, scrie Bored Panda. Mai întâi a devenit cunoscut în piaţa din oraşul vietnamez Hai Phong, apoi povestea lui a ajuns pe Facebook şi astfel celebritatea lui a căpătat amploare internaţională.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod