Emoţionant: Motanul asistent veghează animalele bolnave - FOTO

Arată ca o pisică obişnuită, dar e mai mult decât atât. E un motan dedicat animalelor bolnave, pe care le veghează până când se pun pe picioare.
Radamenes e numele ei. E un motan negru chipeş, cu ochi galbeni şi strălucitori, o frumuseţe! Dar mai presus de toate, are o putere specială: are grijă de animalele bolnave şi le ajută să se recupereze.

Radamenes a ajuns mai întâi la adăpostul de animale din Bydgoszcz, Polonia, în calitate de pacient. Era pe moarte - avea infecţie respiratorie în fază critică, iar salvatorii erau depăşiţi de situaţie. În cele din urmă, motănelul negru şi-a revenit ca prin minune.

De aici încolo, ar fi urmat traseul clasic - îngrijitorii îi găseau un stăpân care să-l adopte, iar felina părăsea centrul.
Dar Radamenes a avut alt destin: A devenit "pisică asistentă" la centrul de îngrijire a animalelor şi şi-a luat în serios "job-ul". Are un dar natural în a sta lângă animalele bolnave, le mângâie şi se ghemuieşte lângă ele, alinându-le suferinţa, relatează site-ul shareably.net.

Pisicile sunt recunoscute ca animale foarte sociabile, dar Radamenes e mai mult decât atât - se ataşează repede de animalele bolnave sau rănite, inclusiv de câini, şi le ajută să se pună mai repede pe picioare.
Le îmbrăţişează, le sărută, le ţine de urât, rugându-se, parcă, să se facă bine.

Potrivit site-ului citat, Radamenes a făcut multe miracole în centrul polonez de animale. Cu toţii avem de învăţat de la el.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Ianuarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod