Moș Crăciun pentru „copiii“ de peste 50 de ani: Un hipster cu tatuaje, în vârstă de 58 de ani

O aplicație pentru întâlniri își face reclamă cu ajutorul unui Moș Crăciun modern, total diferit de cel tradițional.
Aplicația de întâlniri Lumen, dedicată persoanelor de peste 50 de ani, a lansat o campanie de promovare originală, după ce un sondaj propriu a arătat că 5% dintre femeile din Marea Britanie consideră că Moș Crăciun este sexy. Când au fost rugate să explice de ce li se pare atrăgător acest personaj, acestea au spus că aspectul lui prietenos (71%) le face să-l considere sexy, 63% au indicat zâmbetul, iar 60% au spus că le atrage firea lui bună.

În privința atracției fizice, 20% dintre femei au indicat barba, iar 17% au ales părul lui alb, în timp ce 9% se simt atrase de corpul lui robust, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

În aceste condiții, cei de la Lumen au ales un hipster în vârstă de 58 de ani pentru a-l interpreta pe Moș Crăciun în versiune modernă.
Paul Orchard nu aduce deloc cu celebrul personaj, dar are toate atributele pe care le-au indicat femeile participante la sondaj - are mușchi, păr alb și barbă, chiar dacă nu atât de mare ca a lui Moșului din povești.

Modelul și actorul apare în mai multe imagini în care își arată mușchii lucrați și tatuajele, îmbrăcat doar în pantaloni roșii cu bretele.

"Să fiu Moș Crăciun trebuie să fie una dintre cele mai haioase părți ale slujbei mele, sunt impresionat cum au lucrat fotografii.
Asta arată că a fi bătrân nu înseamnă că nu poți fi amuzant"
, a spus actorul și modelul Paul Orchard.

"E clar că mulți oameni de peste 50 de ani simt că reclamele sunt greșite. Am vrut să ne adresăm astfel clienților noștri cu această reclamă amuzantă, sexy și îndrăzneață, cu un Moș Crăciun arătos. La urma urmei, cine spune că Moșul nu poate fi un sex simbol?"
, a declarat Charly Lester, expert în întâlniri și co-fondator al Lumen.

"Să fii în vârstă nu te face mai puțin atractiv și doream să descoperim cât de multe femei sunt atrase de părul argintiu, barba tunsă și mușchi lucrați - sunt 5%, mai mult decât ne așteptam"
, a mai spus acesta.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod