Moş Crăciun cel trăsnit: Şi-a găsit iubită pozând pentru prieteni

De şase ani, un bărbat singur obişnuia ca de Crăciun să pozeze în ipostaze amuzante pentru felicitări pe care le oferea prietenilor. Acest proiect personal i-a schimbat viaţa.
Când a început ceea ce el a numit "Steve McMasters Christmas Card", nu-şi imagina că acest hobby îl va conduce spre o întâmplare fericită care îi va schimba existenţa. Steve a început această tradiţie acum şase ani, sărbătorind Crăciunul în stil propriu - în timp ce toată lumea trimite urări prin SMS sau pe reţelele de socializare, el face şedinţe foto amuzante şi le expediază pozele prietenilor, sub formă de felicitări.

Lori Creech Loree a povestit pe Facebook că de anul acesta Steve nu mai pozează singur.
Pentru că nu mai este un bărbat singur: el şi-a găsit sufletul-pereche la începutul acestui an. Cei doi s-au întâlnit după ce, în 2015, Alyssa Briggs a văzut una din felicitările cu Moș Crăciun cel trăsnit pe frigiderul unui amic și și-a dorit să-l cunoască.

Din această iarnă, Steve pozează pentru felicitări împreună cu Alyssa, în postură de Crăciuniță, iar chimia dintre ei este vizibilă în imaginile pe care le-au făcut. "Oamenii ăștia doi sunt cei mai amuzanți și mai incredibili oameni pe care i-am întâlnit", a scris fotografa lor.


Steve obișnuia să trimită 300 de felicitări de Crăciun, dar în fiecare an tot mai mulți oameni îl roagă să-i treacă și pe ei pe lista expedierilor, încântați de ideea lui distractivă, relatează Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod