Momentul emoţionant în care un bărbat primeşte cea mai neaşteptată întrebare de la fiica vitregă - VIDEO

Fata pe care un bărbat o creşte de când ea avea doi ani i-a făcut o surprziză imensă. Ea i-a dăruit un album foto în care se ascundea o întrebare care l-a făcut să plângă de emoţie.

Alexa Figueroa, în vârstă de 13 ani, a pregătit cu atenţie acest moment surprins în imaginile video: de Ziua Tatălui, o sărbătoare aniversată în fiecare an în Statele Unite, ea i-a dăruit lui Gus Roman, bărbatul din Philadephia care a crescut-o de mică, un album foto şi s-a aşezat lângă el în timp ce acesta îl răsfoia încântat. Când a ajuns la ultima fotografie, nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile de atâta emoţie - era o imagine cu Alexa ţinând în mână o foaie cu un mesaj: "Hei, tati! 10 ani par tare lungi, nu-i aşa? Vrei să mă adopţi?", scria pe foaie.

Ţinându-şi capul în mâini, cu ochii înlăcrimaţi, omul a fost copleşit de această surpriză.

A îmbrăţişat-o pe Alexa şi i-a spus: "Normal că da!", i-a răspuns el.



Gus a avut mereu grijă de Alexa, al cărei tată a murit cu numai o săptămână înainte ca ea să împlinească un an. Bărbatul are un fiu de şapte ani, Noah, cu mama Alexei, Mia. Acesta a întrebat dacă sora lui vitregă se va numi tot Roman, iar Mia, mama lui vitregă, i-a spus că o va chema Figueroa-Roman, ca să aibă ceva şi de la tatăl ei.

După ce a început relaţia cu Mia, Gus i-a fost un tată devotat Alexei încă de când aceasta avea doi ani.

El şi-a dorit mereu să o adopte, dar a dorit să aştepte pentru ca ea însăşi să-şi dorească asta, scrie ziarul britanic Daily Mail. Familia a decis că a venit acest moment şi a pregătit surpriza emoţionantă pe care Mia a filmat-o.

Emoţionat, bărbatul a fost susţinut de fiul său care l-a bătut mândru pe umăr. Almul realizat de Alexa conţine şi prima fotografie făcută de Gus împreună cu Alexa, făcută când ea era foarte mică.


Foto: Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod