Moment inedit la o prezentare de modă: Un model a defilat în timp ce îşi alăpta bebeluşul

Moment surprinzător la prezentarea noii colecţii de costume de baie organizată de Sports Illustrated: un model a apărut pe podium în timp ce îşi alăpta bebeluşul.

Prezentarea unei noi colecţii de costume de baie organizată de Sports Illustrated atrage oricum atenţia. Dar momentul pregătit sâmbătă seară în Miami, Florida, chiar a sporit audienţa: modelul Mara Martin a urcat pe podium în Miami şi a defilat mândră în timp ce îşi alăpta fetiţa.

Momentul a fost aplaudat la scenă deschisă, iar micuţa a stat cuminte în braţele mamei, cu o pereche de căşti albastre pe cap care o protejau de zgomotul exterior, în timp ce ea se hrănea netulburată.

Show-ul a avut loc în cadrul evenimentului Miami Swim Week şi a reunit pe podium 16 finaliste ale selecţiei deschise tuturor modelelor, indiferent de siluetă.



Înainte de a ieşi la rampă, Mara şi-a exprimat pe Instagram încântarea că a devenit finalista acestei selecţii. "Asta-i faţa pe care o faci când mama ta ajunge între cele 16 finaliste la @si_swimsuit Swim Search!!", a scris ea lângă o fotografie în care fiica sa zâmbeşte. "Sunt foarte recunoscătoare întregii echipe de la Sports Illustrated pentru că m-a ales! (...) sunteţi cei mai buni! Şi pentru fiecare fată care a participat la selecţie, de la înscrierile online până la selecţii...
toate sunteţi tari. Dragele mele din finala celor 16... hai s-o facem!!! Felicitări fiecăreia dintre voi!!!!"
, a mai scris ea.

Mii de femei din Statele Unite au participat la selecţiile organizate săptămâna  trecută pentru a participa la prezentarea colecţiei de costume de baie Sports Illustrated 2018 dedicată femeilor cu siluete zvelte dar şi celor cu forme generoase, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Printre acestea s-a numărat şi campioana paralimpică în proba de snowboard Brenna Huckaby care a încheiat, de altfel, show-ul.

În vârstă de 22 de ani, ea a devenit în luna martie, înainte de Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang, Corerea de Sud,  prima paralimpică a cărei fotografie a apărut în paginile publicaţiei Sports Illustrated's Swimsuit.
De trei ori medaliată cu aur, Brenna Huckaby şi-a pierdut piciorul drept după ce în 2010 a fost diagnosticată cu osteosarcom, cea mai frecventă tumoră maligna a osului.


Foto: Hepta

 

17 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod