Moment incredibil: O turistă a născut în timp ce înota în Marea Roşie - FOTO

O turistă însărcinată din Rusia a născut după ce a ieşit să înoate în mare, în staţiunea egipteană Dahab. Mama a ieşit mergând din apă.
Mai mulţi turişti din staţiunea egipteană Dahab, situată la malul Mării Roşii, la nord de Sharm el-Sheikh, au fost martorii unei întâmplări ieşite din comun. Ei au fotografiat momentul în care o femeie însărcinată care înota a născut, copilul fiind imediat luat în braţe de tatăl şi de soţul acesteia. Câteva clipe mai târziu, femeia a ieşit din apă mergând, fără să aibă nevoie de ajutor, calmă şi fericită, şi s-a îndreptat spre locul de pe plajă în care se afla familia ei.


Imaginile surprinse de la balconul unui hotel s-au răspândit pe reţelele de socializare, relatează Daily Mail. Potrivit ziarului britanic, nu se ştie dacă femeia a intenţionat să nască în apă sau dacă naşterea a fost spontană.

Bărbatul în vârstă pare a fi tatăl femeii. Alte surse susţin că ar fi doctor, ceea ce ar indica faptul că naşterea a fost programată.

Identitatea mamei nu este cunoscută, nici starea de sănătate a copilului, notează cotidianul citat, dar din imaginile surprinse pare în siguranţă.


Cei care au distribuit fotografiile susţin că femeia ieşise să înoate în mare înainte de a intra în travaliu, iar tatăl şi soţul ei au venit imediat să o ajute. Ei au ajutat-o să nască, apoi au dus copilul la mal, cu cordonul ombilical lipit de placentă puse într-un castron.

Toţi cei care au văzut imaginile pe reţelele de socializare au apreciat postarea şi au discutat despre avantajele naşterii în apă.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod