Micul prinț: Secretele din spatele primei ședințe foto cu fiul ducesei Kate Middleton

Imaginile cu adorabilul George, în vârstă de un an și cinci luni, au fost realizate în noiembrie, iar specialiștii explică de ce au cucerit imediat întreaga lume.

Prințul moștenitor al Marii Britanii a crescut și a ajuns la vârsta la care poate să pozeze singur pentru prima lui ședință foto. Și s-a achitat cu brio de sarcină, oferind câteva cadre memorabile, care au cucerit rapid simpatia întregii lumi. Micul George e un băiețel de zahăr, pe care îți vine să-l iei în brațe și să te joci cu el. Desprins parcă din povești, George e o combinație perfectă între trăsăturile părinților săi, ale mamei fiind parcă mai evidente.

Este un set reușit de imagini foarte reușite din punct de vedere tehnicAndrew Parsons
Încă de la prima poză cu micuțul George, care a fost făcută de tatăl ducesei, Michael Middleton, a fost clar că el nu va fi imortalizat de fotografi necunoscuți.
Imaginile date publicității acum au fost realizate de un membru al staff-ului cuplului princiar, ceea ce denotă încrederea pe care Kate și William o acordă colaboratorilor apropiați, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Fotograful desemnat să se ocupe de scurta ședință foto a fost Edward Lane Fox, secretarul privat al prințului Harry. Acesta a lucrat ca fotograf freelancer înainte de a se alătura echipei ducelui și a ducesei de Cambridge, la Palatul Kensington, în 2013.

Această alegere a dat roadele așteptate, scrie Daily Mail, în sensul că imaginile sunt relaxate și pline de atitudine, reflecând faptul că au fost făcute de cineva care îl cunoaște deja pe micul George.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod