Melania Trump are o sosie? Imaginile care oferă noi indicii


Teoria care susține că Melania Trump are o dublură a mai fost vehiculată în timpul summit-ului NATO de la Bruxelles, în iulie, dar speculațiile despre sosia Melaniei au apărut pentru prima oară în octombrie anul trecut, în timpul unei vizite pe care președintele SUA a făcut-o în Puerto Rico. Melania a stat în spatele lui Donald Trump când acesta a vorbit într-o conferință de presă, iar la un moment dat a arătat spre ea, spunând: "Soția mea, Melania, care se întâmplă să fie chiar aici."

Adepții teoriei conspirației susțin că în spatele lui Trump era o dublură a soției sale și spun că acesta a arătat spre ea pentru a întări, de fapt, iluzia că aceasta ar fi Melania.

În plus, spun aceștia, Melania nu arată ca de obicei în acele imagini, remarcând diferențe de siluetă și la forma nasului.

Teoria a fost lansată pe Facebook de Andrea Wagner Barton, iar de atunci a fost redistribuită de peste 100.000 de ori, dar a devenit și sursa multor meme-uri intitulate generic "Melania Trump double" și "Fake Melania".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod