Maşini mici cu sclipici: Zici că sunt adevărate!

Un fotograf talentat reuşeşte să scoată ce e mai bun dintr-un cadru. Şi mai ales ştie să-şi creeze cel mai bun cadru.
Vatsal Kataria e un fotograf indian pasionat de fotografia de concept. S-a specializat în fotografierea machetelor auto şi îi place să transforme fantezia în realitate. Ca fotograf de miniaturi, caută mereu idei noi şi apoi munceşte la fiecare detaliu pentru ca totul să iasă perfect. 

Cea mai mare mulţumire a lui este când "minioperele" îi sunt apreciate pe blog şi pe Instagram. Dacă ar cheltui mult, i-ar fi mai uşor, dar el preferă să lucreze cu materiale ieftine şi să facă imposibilul cu resurse minime.
Talentul şi plăcerea cu care lucrează fac diferenţa şi conduc spre rezultatele spectaculoase pe care le apreciază toată lumea în imaginile sale.

Kataria foloseşte suporţi speciali pe care îi maschează şi diorame. Din nişte bucăţi de plastic face munţii, iar din bucăţi de ziare vechi face dealuri. Şoselele le construieşte din bucăţi de polistiren pe care le vopseşte în negru, iar zăpada o confecţionează din pudră de făină. El susţine că foloseşte lucruri la îndemâna oricui şi că oricine încearcă poate să facă aşa ceva. 

Kataria munceşte între 3 şi 15 zile la un proiect.
"E doar un mit că nu poţi face fotografii fără scule şi dotări scumpe. Dacă vrei să faci ceva, drumul pe care porneşti e nesfârşit", a explicat el. Lucrările lui sunt cea mai bună dovadă în acest sens.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Aprilie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod