Mama de 42 de ani şi fiica ei, de 19 ani, arată ca două surori: „Oamenii cred că suntem gemene“

Deşi între ele este o diferenţă de peste 20 de ani, cele două englezoaice seamănă atât de mult încât şi partenerii lor le confundă.

Să fie confundată cu fiica ei este, probabil, cel mai frumos compliment pe care o femeie îl poate primi. Pentru două femei din Anglia acesta este însă un lucru cotidian. Georgie Smedley, în vârstă de 42 de ani, şi fiica sa, Jazz, în vârstă de 19 ani, s-au obişnuit să fie admirate şi confundate de cei care nu le cunosc. Li se întâmplă deseori să fie luate drept surori gemene, ceea ce le amuză neîncetat. Dar cel mai interesant lucru este că nu doar necunoscuţilor li se întâmplă să le încurce, ci şi colegilor, prietenilor sau partenerilor lor.

Aspectul lor fizic îngrijit, înălţimea şi greutatea similare, dar şi vocile lor foarte asemănătoare te induc lesne în eroare.

Până şi măsura pantofilor este identică. Un singur lucru le deosebeşte foarte mult, dar, paradoxal, este aproape imposibil de depistat: vârsta. Între ele există o diferenţă de 23 de ani, dar acest lucru este greu de ghicit dacă nu le cunoşti. Şi, privindu-le cum arată, e uşor de înţeles de ce.

Pentru Georgie, asemănarea cu fiica ei este măgulitoare. "Ni se spune mereu că arătăm ca două surori, am ajuns să ne jenăm. Pentru mine e ceva drăguţ, pentru că se întâmplă atât de des, dar pentru Jazz a devenit cam enervant", mărturiseşte femeia pentru cotidianul britanic Daily Mail.

Ca să fie confuzia şi mai mare, Georgie, care este beauty director al brandului Nail Harmony HQ, lucrează în aceeaşi clădire cu fiica ei.

Asemănarea dintre cele două femei este relativ recentă.

În 2012, Georgie, care are doi copii, a suportat o operaţie de micşorare a stomacului, care a ajutat-o să slăbească spectaculos, dar şi să semene atât de mult cu fiica ei. "Am slăbit atât de mult încât a trebuit să-mi schimb garderoba, iar Jazz mi-a dat o mână de ajutor să-mi iau nişte lucruri noi", povesteşte ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod