Mai bine nu se poate! Fosta nevastă a lui Eddie Murphy arată senzaţional la 48 de ani

Nicole Murphy trage din greu la antrenamente, iar rezultatele sunt admirabile: la aproape 50 de ani, fosta nevastă a lui Eddie Murphy e într-o formă de zile mari.
Aproape că nu-i săptămână de la Dumnezeu să nu-l vezi pe Eddie Murphy în pozele paparazzilor, plimbându-se cu o cafea în mână, la braţul iubitei sale tinere. În acest timp, fosta lui soţie, care se apropie de 50 de ani, arată fantastic şi pare cu 20 de ani mai tânără.

Deşi a născut de cinci ori, Nicole Murphy are un corp impecabil şi nu-şi arată deloc vârsta. Pentru asta, ea munceşte însă din greu. Fotoreporterii au surprins-o luni în timp ce se antrena serios, alergând pe o pantă din West Hollywood.

Însoţită de antrenoarea sa, Nicole a sprintat susţinut până aproape de vârful pantei, apoi a făcut câţiva paşi de mers, pentru a-şi recăpăta suflul. Cele două au intrat apoi în sala de sport în care vedeta a continuat exerciţiile.

Îmbrăcată cu un top sport negru şi minimalist care îi punea în evidenţă bustul generos, cu pantaloni mulaţi gri şi pantofi de alergare albi, Nicole arăta ca o campioană pregătită pentru startul la Olimpiadă.

Rezultatele efortului pe care vedeta îl face sunt admirabile: luna trecută, Nicole a atras toate privirile la petrecerea Maxim Hot 100. Cu o săptămână înainte, ea s-a întâlnit cu fostul soţ la premiera filmului "Amateur Night", în care a jucat fiica lor, Bria. Însă relaţia lor este încă distantă, mai ales că actuala iubită a actorului, Paige Buthcer, a născut o fetiţă în urmă cu trei luni, relatează Daily Mail.

Eddie Murphy şi Nicole s-au căsătorit în 1993 şi s-au despărţit în 2005. Divorţul lor s-a definitivat un an mai târziu. Ei au cinci copii împreună: Bria (26 de ani), Miles (23 de ani), Shayne (21), Zola (16 ani) şi Bella (14 ani).

Celebrul actor de comedie american, în vârstă de 55 de ani, are în total nouă copii. El mai are un băiat, Eric (27 de ani) cu Paulette McNeely şi un fiu, Christian (25 de ani), cu Tamara Hood Johnson. Eddie Murphy este totodată tatăl unei fetiţe, Angel, dintr-o relaţie cu Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girls.

După divorţ, Nicole Murphy a avut în 2009 o relaţie cu prezentatorul de televiziune Michael Strahan, dar cei doi s-au despărţit în august 2014.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod