Magia machiajului: Cum ajunge o femeie de 80 de ani să arate ca la 40

Un make-up artist priceput poate face minuni când îşi pune talentul la treabă. Aceste imagini arată cât de mult se pot schimba femeile cu un machiaj excelent realizat.
Anar Agakişiev, un make-up artist în vârstă de 32 din Azerbaidjan, a devenit celebru în toată lumea pentru talentul său cu care poate face o femeie de 80 de ani să arate ca şi cum ar avea jumătate din vârata sa. În studioul său din Baku, Agakişiev lucrează zi de zi, înfrumuseţându-şi într-un mod incredibil clientele.

Cele mai spectaculoase rezultate le obţine când lucrează cu doamne în vârstă, pe care nimeni nu le-ar vedea arătând altfel. Azerul ştie cum să le îndulcească ridurile aspre, cum să le ascundă pungile de sub ochi şi cum să le facă tenul să întinerească.

Bored Panda a publicat câteva dintre cele mai apreciate lucrări prezentate de Anar Agakişiev pe contul său de Instagram.
Unele transformări sunt atât de spectaculoase, încât cu greu îţi vine să crezi că e vorba de aceeaşi femeie.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod