Lumea în infraroşu: Imaginile care schimbă modul în care percepi realitatea

Un fotograf pasionat de fotografia în infraroşu a prelucrat mai multe imagini pe care le-a făcut într-o vacanţă. Rezultatul este interesant.
James Zwadlo e fascinat de imaginile realizate într-un spectru anormal de culori, fotografiile în infraroşu. După ce şi-a modificat o cameră foto mai veche, la care ţinea foarte mult, el a fost curios să vadă cât de mult poate umbla la culorile imaginilor sale, astfel încât acestea să se deosebească de toate celelalte.

James a mers mai departe de tehnica tradiţională a imaginilor cu două tonuri de infraroşu, abordând o prelucrare foto cu o paletă mai largă de culori, pentru a da fotografiilor sale un caracter unic. El a editat imaginile realizate într-o călătorie recentă în Bahamas, iar anul acesta îşi doreşte să călătorească şi în alte ţări şi să facă mai multe fotografii în infraroşu, relatează Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod