Lucruri pe care le poți face acasă când te plictisești

De câte ori nu ai auzit pe cineva din familie că se plictisește în casă? Însă există mai multe opțiuni decât te-ai aștepta cu privire la ceea ce poți face acasă atunci când te plictisești. Există lucruri creative, amuzante și perfecte pentru toată familia. Trebuie doar să dai frâu liber imaginației tale. Lista lucrurilor plăcute pe care le poți face este inepuizabilă.

Ce poți face acasă când te plictisești?


1. Organizează o petrecere cu costume


În general, singura dată când ne costumăm este de Halloween. Însă poți găzdui o petrecere în cadrul căreia toți invitații se pot costuma. Puteți alege o temă împreună, o eră sau personaje de film. 

2. Fă un picnic în interior


Poți pune o pătură de picnic pe jos, un coș cu mâncare și poți lua cina ca și cum ai fi la picnic. Varietatea în viața de familie vă aduce mai aproape de multe ori.
Evenimente precum acestea sunt adesea combustibilul unei seri distractive.

3. Găzduiește seri inspirate din diferite culturi internaționale


Alege împreună cu familia o țară despre care vă doriți să aflați mai multe. Căutați preparate culinare unice din țara respectivă. Pregătiți o cină care ar fi servită în țara respectivă. Puteți chiar purta și haine inspirate din cultura țării respective. Fiecare membru al familiei poate fi responsabil pentru câte o curiozitate despre țara respectivă, care va fi împărtășită la cină.
De exemplu, ați putea alege Mexic. Puteți mânca tacos și arroz con pollo. Toată lumea poate purta sombreros la cină. 

4. Găzduiește o noapte de film tematică


Planifică împreună cu familia o noapte de filme. Alege un gen de filme pe care familia îl va îndrăgi. Asigură-te că ai popcorn și alte gustări la îndemână. Dacă vrei să fii cu adevărat creativă, găsește o recuzită care merge cu tipul de filme. Poți face chiar și un desert care să se potrivească cu tema filmului.

5. Citește o carte


Arta citirii cărților cu voce tare și-a pierdut popularitatea. Alege o carte care ar fi pe placul tuturor membrilor familiei și organizați o seară pe săptămână în care să citești cu voce tare.
Acesta ar putea fi propriul club de carte al familiei.

6. Învață yoga


Yoga este benefică pentru orice vârstă. Puteți face yoga în familie. Există multe modalități prin care puteți învăța. Poți căuta tutoriale pe internet sau puteți merge împreună la un curs. 
iulia-mirica
9 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod