cancer

Lecţia de viaţă a unei tinere: A învins cancerul de două ori şi s-a întors în spital ca asistentă

Montana Brown, la vârsta de doi ani, când ducea prima luptă cu cancerul. Acum ea s-a întors în spital ca să-i ajute pe alţii


A urmat o nouă luptă epuizantă. Mergea la spital în fiecare săptămână, a trecut iarăşi prin chimioterapie, a făcut şi radioterapie, dar cel mai greu i-a fost când medicii au anunţat-o că trebuie să renunţe la gimnastică şi la echipa de majorete.

Brown îşi aminteşte că ajutorul echipei medicale a fost uriaş şi nu doar că i-a salvat viaţa, ci chiar i-a schimbat-o pentru totdeauna: "Asistentele de aici erau foarte bune, mă iubeau mult, aveau grijă de mine.

Era exact ceea ce îmi trebuia mie şi familiei mele, mi-au fost de mare ajutor. M-a ajutat să mă decid că trebuie să fiu ca ele şi să ajut şi eu aşa cum au ele au făcut-o pentru mine."

Brown a învins din nou cancerul, iar când a venit vremea colegiului a ales să facă şcoala de asistente. "Am făcut şcoala asta doar ca să studiez oncologia pediatrică, fiindcă nu doream să fac altceva. Am fost la şcoala asta doar ca să fac oncologia pediatrică. E uimitor că acum s-a închis cercul", a mai spus ea.

Tânăra vrea acum să fie o sursă de inspiraţie şi de sprijin pentru copiii internaţi la AFLAC Cancer Center.
"Îmi doream mult să pot spune: <<Hei, înţeleg perfect. Aici am fost, aici sunt acum>>. Eu şi pacienţii mei vom forma un legământ. Nu voi mai intra pe uşile astea ca pacient. Voi intra ca angajată", a mai spus ea


Foto: ABC News

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod