La fix: 15 imagini în care totul e perfect

Fie că e rezultatul hazardului sau al unui efort exemplar, perfecţiunea ne poate surprinde la orice pas, în cele mai neașteptate moduri.
Perfecțiunea nu există, ni se spune de multe ori și e bine ca în viață să știi să iei lucrurile așa cum sunt. Însă fără continua căutare a desăvârșirii, lumea n-ar fi cunoscut evoluția și nici capodoperele din toate domeniile dezvoltării speciei noastre. Avem nevoie de perfecțiune așa cum avem nevoie și de haos și de libertatea formelor. Creierul nostru caută în mod natural anumite modele, o anumită ordine, pentru a funcționa cât mai rapid, iar organizarea stimulează producerea hormonilor care dau senzația de fericire, echilibru, calm și eliberare.

Perfecțiunea definește cele mai frumoase colțuri ale lumii, în care natura este neîntrecută, dar și marile opere artistice și realizările tehnologiei moderne.
Dar ea poate fi întâlnită la tot pasul și e prezentă în toate formele posibile, așa cum ne arată imaginile publicate de Bright Side.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod