La ce vârstă vezi cele mai multe poze cu bebeluși pe Facebook

Probabil că intri în fiecare zi pe Facebook, pentru a vorbi cu prietenii tăi, pentru a afla ultimele noutăți și pentru a interacționa cu diferite persoane. Postările pe care le vezi într-o zi sunt foarte variate, luând în calcul și persoanele pe care le ai în lista de prieteni și paginile care ți-au plăcut. Însă la ce vârstă vezi cele mai multe poze cu bebeluși pe Facebook?

Începând cu ce vârstă începi să vezi mai multe poze cu bebeluși pe Facebook?


Deși probabil că ți-ai dat seama deja de acest aspect, în ceea ce privește direcția în care merge cultura noastră, oamenii se axează din ce în ce mai puțin pe tradiții. Un nou studiu a ajuns la concluzia că oamenii au început să își facă o familie și copii la o vârstă mai înaintată decât se întâmpla în trecut. Cele mai multe femei fac primul copil undeva în jurul vârstei de 30 de ani, cu toate că părinții noștri își întemeiau o familie în jurul vârstei de 20 de ani.


Conform raportului realizat de Centers for Disease Control and Prevention (Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor), această schimbare a avut loc anul trecut. Cu 30 de ani în urmă, femeile nășteau primul copil la vârsta de 20 de ani. CU toate acestea, în anul 2016, rata natalității pentru femeile cu vârstele cuprinse între 30 și 34 de ani a fost de 103 la 1000, comparativ cu rata de 102 pentru femeile cu vârsta cuprinsă între 25 și 29 de ani. În medie, femeile încă nasc primul copil în jurul vârstei de 20 de ani, mai exact la vârsta de 28 de ani.
Studiul acesta a ajuns și la concluzia că, deși rata de naștere a femeilor cu vârsta mai mică este în scădere, la fel ca rata generală a natalității, ratele mortalității infantile au rămas aproximativ la fel.

Deși studiul declară aceste constatări ca fiind pur statistice, există mai multe motive pentru care femeile ar putea aștepta mai mult timp pentru a face un copil. În ciuda presiunii sociale, nu toate femeile simt că își doresc să devină mame, iar schimbarea atitudinilor legate de sex încurajează mai multe femei să ia orice decizie vor.
Progresele din medicină, cum ar fi fertilizarea în vitro, le permit femeilor să aștepte mai mult înainte de a face copii. Indiferent de ceea ce alegi să faci, odată ce împlinești vârsta de 28 de ani, ar trebui să te aștepți să vezi mai multe poze cu bebeluși pe Facebook și Instagram.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod