La ce se aşteptau şi ce a ieşit! 20 de fotografii nereuşite cu bebeluşi

Tânjim după fotografii perfecte, însă nu este atât de uşor să le obţinem. Câteva imagini cu bebeluşi ne arată exact că nu totul iese conform aşteptărilor noastre!
Internetul este plin de imagini perfecte cu bebeluşi, de aceea mulţi părinţi îşi doresc astfel de şedinţe foto cu odraslele lor. Şi cum copiii nu pot fi atât de uşor de modelat, ipostazele în care apar pot fi considerate nereuşite, dar şi amuzante în acelaşi timp.

Boredpanda ne prezintă mai multe imagini din care putem să ne dăm seama exact că ceea ce iese de fapt e departe de aşteptările noastre. Imaginile profesionale pe care le vedem peste tot pot fi o sursă de inspiraţie pentru noi toţi, dar pentru a ajunge la realizarea lor este nevoie de o muncă anevoioasă şi mult noroc, mai ales când personajele centrale sunt copiii.


Fotografiile uimitoare de care dăm peste tot ascund în spatele lor nu doar o editare prin diverse programe speciale, ci idei ingenioase care pentru a putea fi puse în practică au nevoie de surprinderea momentul perfect.

Foto: Bored Panda

 

11 Iulie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod