La 20 de ani avea chelie. Şi-a făcut transplant de păr şi a devenit model!

barb?
După ce a scăpat de chelie, Kieran Groves a primit un contract de model


"Să-ţi pierzi părul când abia eşti la 20 de ani e cumplit. Te aştepţi la aşa ceva când îmbătrâneşti, nu când eşti tânăr. Mi-a ruinat încrederea şi chiar dacă vorbeam deschis despre asta cu familia şi prietenii, simţeam că trăiesc în minciună. Am încercat orice remediu posibil şi, fiind frizer, ştiam o grămadă. Mergeau doar ca să ascund problema, dar cum renunţam la ele o luam de la capăt.

Dacă ploua, căutam scuze ca să nu ies, pentru că atunci când părul era ud se putea vedea cât de rar este. Din această cauză am renunţat să mai joc fotbal şi să merg la înot", a povestit Kieran. "Poate sună aiurea acum, dar aşa ceva chiar îţi zdruncină încrederea în tine şi te afectează în tot ceea ce faci", a mai spus el.

"În ziua operaţiei simţeam un amestec de nerăbdare şi de nervozitate. Când m-am trezit dimineaţa şi m-am privit în oglindă şi am văzut liniile pe care părul urma să crească.
A fost un moment incredibil. Aşa cum mă aşteptam, la câteva săptămâni după operaţie părul a început să crească"
, a povestit tânărul, adăugând că acum simte din nou că trăieşte viaţa din plin.

Ca o dovadă în plus că uneori o problemă ce pare de nerezolvat poate să schimbe totul în bine, Kieran Groves spune că acum arată mai bine ca înainte, pentru că firele de păr sunt mai subţiri şi au un aspect deosebit. Iar asta se vede concret şi în viaţa lui. Tânărul se pregăteşte să renunţe la meseria de frizer şi bărbier pentru a-şi încerca norocul în modelling.
Cu mai puţin de 10.000 de euro, el şi-a schimbat total viaţa şi deja e "pe plus".


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod