La 20 de ani avea chelie. Şi-a făcut transplant de păr şi a devenit model!

Ruşinat pentru că începuse să chelească, un frizer din Anglia a cheltuit 9.300 de euro pentru transplantul de păr. Acum a primit un contract de model.

Kieran Groves are 28 de ani şi este mai fericit ca înainte. Înainte, adică atunci când nu avea chelie. Una e să ai chelie la 50, la 40 sau hai, chiar la 30 de ani, dar alta e să o capeţi la doar 20 de ani - cade cerul pe tine când te uiţi în oglindă!

Tânărul din oraşul Worcester era atât de jenat că rămâne fără păr, încât ajunsese să nu mai iasă din casă în zilele în care ploua dacă nu putea purta ceva pe cap, pentru că părul ud îi lăsa la vedere porţiuni tot mai mari din scalp.

S-a lăsat de înot şi de fotbal - juca la nivel de semiprofesionist, dar avea senzaţia că toată lumea râde de el. La 22 de ani, nu se împăca deloc cu ideea că are chelie.

După ce a încercat zadarnic tot felul de remedii, Kieran a apelat la transplantul de păr. Chirurgul i-a prelevat fire de păr de pe părţile laterale ale capului şi de pe ceafă şi le-a grefat în locurile afectate de alopecie, procedură cunoscută sub denumirea de extracţie foliculară. Firele sunt mutate, iar în locul lor rămân doar nişte punctuleţe.

La un an după ce a urmat tratamentul, viaţa s-a schimbat pentru Kieran Groves.
Acum joacă din nou fotbal şi este foarte fericit. "Am fost uimit de rezultate. Ştiam că părul meu va arăta bine, dar nu mă aşteptam la aşa ceva", a declarat tânărul pentru Daily Mail. "Am primit chiar o ofertă să devin model după operaţie, ceea ce mi-a crescut mult încrederea în mine. Cele 8.000 de lire sterline (n.r. aproximativ 9.300 de euro) pe care le-am cheltuit au fost cea mai bună investiţie pe care o puteam face", a declarat tânărul pentru Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod