Jos pălăria, domnule arici! Cele mai amuzante imagini cu animăluţul ţepos

Simpaticele gheme cu ţepi sunt foarte îndrăgite în multe ţări. Oamenii îngrijesc aricii şi adoră să-i pozeze în tot felul de ipostaze amuzante. De pildă, cu pălării şi căciuliţe.
Or fi hibernând ei iarna, dar dacă au noroc şi şi-au găsit un stăpân care îi ţine la căldură în casă, cu tot confortul, aricii n-au ce face şi pozează ca nişte vedete.

În multe ţări, aceste mamifere pline de ţepi sunt foarte respectate şi îngrijite. Potrivit site-ului descopera.ro, ariciul este în mod natural un animal singuratic şi independent în sălbăticie. Cu toate acestea, se domesticeşte uşor. Acestă caracteristică, dublată de simpatia pe care o trezeşte, a făcut ca aricii să devină în prezent unele dintre cele mai căutate animale de companie în ţările occidentale.
Tot acolo au apărut aşa numitele "ferme de arici", de unde iubitorii acestor animale îşi pot cumpăra pui cu acte oficiale, urmând aceleaşi proceduri ca atunci când vor să-şi cumpere o pisică sau un câine cu pedigree.

Nu-i de mirare, aşadar, că aricii sunt protagoniştii unor fotografii amuzante, precum cele publicate de Bored Panda, care stârnesc multe zâmbete.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod